ترنم گل سرخ
این وبلاگ سعی در اطلاع رسانی نکات مثبت زندگی در ژاپن دارد.
Thursday, October 27, 2005
کلم چینی

به ژاپنی "هاکوسای"

ظاهرش شبیه کاهو ست. بیشتر برای تهیه نوعی ترشی کره ای به نام "کیم چی" که بسیار تنده مصرف می شه. به خاطر بافت فیبری و غیر تردی که داره به صورت تازه قابل استفاده نیست و بیشتر به صورت پخته و یا ترشی استفاده می شه.

1 Comments:
Anonymous Anonymous said...
سلام، جالب بود. وبلاگ نیم نگاه زیبا هم با عنوان (عمو سبزی فروش بعله...) آپ دیت شد.يادتون باشه، حتما ديدن فرماييد. خوشحال می شم.
تا بعد، خدانگهدار