یکی از میوه های معروف ژاپن "ناشی" است که این میوه بیشتر توی ژاپن کره و چین کشت و کار می شه. به همین دلیل به اسامی گلابی ژاپنی, گلابی آسیایی و سیب-گلابی هم گفته می شه. به دلایل وجود بیماری های گیاهی خاص پرورش اون توی ایران این روزها کمی مشکله. گلابی ژاپنی یا ناشی یکی از میوه های خیلی خوشمزه است که از اواخر ماه جولای تا اواخر ماه نوامبر به بازار عرضه می شه. تفاوتش با گلابی های معمولی یا اروپایی در این هست که اصلا" گلابی شکل" نیست و معمولا شکلی شبیه سیب داره و رنگ پوستش زرد یا سبز مایل به زرد است و طعم و مزه اون کاملا متفاوته و خیلی آبداره . معمولا ارقام مرغوبتر رنگ پوست میوه شون تیره تره. قابلیت نگهداری گلابی های ژاپنی برخلاف گلابی های اروپایی خیلی خوبه و به راحتی حتی می توان به مدت زیادی نگهداری کرد.داخل میوه هم پره از دونه های سفتی که موقع خوردن گلابی های موجود در ایران زیر دندون احساس میشد
من ازین درخت 120 نهال تازه کاشتم به امید روزی که محصول خوبی بهم بده