ترنم گل سرخ
این وبلاگ سعی در اطلاع رسانی نکات مثبت زندگی در ژاپن دارد.
Saturday, August 06, 2005
Nashi یا گلابی ژاپنی


یکی از میوه های معروف ژاپن "ناشی" است که این میوه بیشتر توی ژاپن کره و چین کشت و کار می شه. به همین دلیل به اسامی گلابی ژاپنی, گلابی آسیایی و سیب-گلابی هم گفته می شه. به دلایل وجود بیماری های گیاهی خاص پرورش اون توی ایران این روزها کمی مشکله. گلابی ژاپنی یا ناشی یکی از میوه های خیلی خوشمزه است که از اواخر ماه جولای تا اواخر ماه نوامبر به بازار عرضه می شه. تفاوتش با گلابی های معمولی یا اروپایی در این هست که اصلا" گلابی شکل" نیست و معمولا شکلی شبیه سیب داره و رنگ پوستش زرد یا سبز مایل به زرد است و طعم و مزه اون کاملا متفاوته و خیلی آبداره . معمولا ارقام مرغوبتر رنگ پوست میوه شون تیره تره. قابلیت نگهداری گلابی های ژاپنی برخلاف گلابی های اروپایی خیلی خوبه و به راحتی حتی می توان به مدت زیادی نگهداری کرد.داخل میوه هم پره از دونه های سفتی که موقع خوردن گلابی های موجود در ایران زیر دندون احساس میشد
4 Comments:
Anonymous Anonymous said...
سلام. قبلا برای این متن کامنت گذاشتم ولی همون وقت متوجه شدم اشکالی بود..از طرف من یا وبلاگ...این قسمت کامنت شما دو مرحلهای هست و یه کم تشکیلاتش نسبت به باقی جاها بیشتره

Anonymous Anonymous said...
این گلابی پر آب و خوشمزه توی خونه ی ما زیاد طرفدار داره. از همین جنس به صورت شکل گلابی هم اینجا هست. ممنون از اطلاعات مفیدی که دادید

Anonymous Anonymous said...
فکر نمیکنم هیچ وقت بیام ژاپن ولی به کمک اطلاعات جالب شما بدون حضور در اونجا تجربه کسب میکنیم. من به وبلاگ شما لینک دادم. موفق باشید دوست عزیز

Anonymous Anonymous said...
سلام
من ازین درخت 120 نهال تازه کاشتم به امید روزی که محصول خوبی بهم بده