ترنم گل سرخ
این وبلاگ سعی در اطلاع رسانی نکات مثبت زندگی در ژاپن دارد.
Monday, August 15, 2005
مراسم چای


می خواستم در مورد مراسم چای که یکی از سنتهای جالب ژاپنی است مطالبی رو بنویسم اما در حین وبلاگردی دیدم که وبلاگ رادیو کالج پارک این مطالب رو به صورت گویا جدیدا اضافه کرده که داغ داغه. اگه دوست داشتین یک سری به اونجا بزنید شنیدنش خالی از لطف نیست.
البته در ژاپن و چین مصرف چای سیاه خیلی کمه و چای دیگه ای مصرف فراوانی داره که به اسم چای سبز شناخته می شه. این هر دو نوع جای از یک گیاه تهیه می شوند اما مراحل تهیه اونها کمی با هم متفاوته. چای ژاپنی مرحله تخمیر رو در طی تهیه کردن نداره. خواص دارویی این چای خیلی زیاده. البته برای ما ایرانیها در ابتدا شاید خیلی بی مزه و یا گاهی بد مزه باشه اما کم کم که عادت کنیم فوق العاده است. این نوع چای رو بدون شیرین کردن و یا استفاده از قند مصرف می کنند. شنیدم توی بعضی از عطاریهای ایران این چای پیدا می شه.
چای سبز رو هم به صورت گرم و هم به صورت خنک مصرف می کنند.
یه نکته جالب دیگه هم اینه که اینجا انواع نوشیدنیهای خنک فراوانی دارند که از جوشانده های مختلف گیاهی تهیه می شه. مثلا" چای گندم، چای لیمو، چای افرا(نوع کانادایی)، چای میوه ای(بلوبری، توت فرنگی و پرتقالی) .
5 Comments:
Anonymous Anonymous said...
بابت توضیحاتی که در مورد میوه نان دادی ممنونم. موفق باشی

Blogger Cyrus said...
Salam

Thanks for nice post.
Just wanted to say that the green tea introduced to Japanese by the Chinese traders. I've heard that there are thousands of tea in China.

Anonymous Anonymous said...
man kheili az neveshtehat chiz yad migiram cheghadr delam khast in miveye derakhte Nan ru peyda konam mane shekamoo akhe harfe har khoraki ke mishe bayad hatman emtehanesh konam!

Anonymous Anonymous said...
من چي خودمونو ترجيح مي دم.ديدم ان چينيها چه نوع چاي مصرف مي كنند ولي هيچوقت رغبت نكردم آزمايش كنم حتي.

Anonymous Anonymous said...
salam. dar morede tozihatet dar morede miveye nan mamnon. va hamintor dar morede chai....chai ke sardesh ham khordani bashe bara man khobe!... etelaate jalebi bood.
haputi ham taze shod