می خواستم در مورد مراسم چای که یکی از سنتهای جالب ژاپنی است مطالبی رو بنویسم اما در حین وبلاگردی دیدم که وبلاگ
رادیو کالج پارک این مطالب رو به صورت
گویا جدیدا اضافه کرده که داغ داغه. اگه دوست داشتین یک سری به اونجا بزنید شنیدنش خالی از لطف نیست.
البته در ژاپن و چین مصرف چای سیاه خیلی کمه و چای دیگه ای مصرف فراوانی داره که به اسم چای سبز شناخته می شه. این هر دو نوع جای از یک گیاه تهیه می شوند اما مراحل تهیه اونها کمی با هم متفاوته. چای ژاپنی مرحله تخمیر رو در طی تهیه کردن نداره. خواص دارویی این چای خیلی زیاده. البته برای ما ایرانیها در ابتدا شاید خیلی بی مزه و یا گاهی بد مزه باشه اما کم کم که عادت کنیم فوق العاده است. این نوع چای رو بدون شیرین کردن و یا استفاده از قند مصرف می کنند. شنیدم توی بعضی از عطاریهای ایران این چای پیدا می شه.
چای سبز رو هم به صورت گرم و هم به صورت خنک مصرف می کنند.
یه نکته جالب دیگه هم اینه که اینجا انواع نوشیدنیهای خنک فراوانی دارند که از جوشانده های مختلف گیاهی تهیه می شه. مثلا" چای گندم، چای لیمو، چای افرا(نوع کانادایی)، چای میوه ای(بلوبری، توت فرنگی و پرتقالی) .
Thanks for nice post.
Just wanted to say that the green tea introduced to Japanese by the Chinese traders. I've heard that there are thousands of tea in China.
haputi ham taze shod